Colette en Cassen

Bedankt voor je bericht! 

We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Veelgestelde vragen

Kan ik een accreditatie/bewijs van deelname krijgen?

Nee, onze lezingen zijn niet geaccrediteerd. Ook geven wij geen deelnamebewijs uit.

Ik heb zelf autisme, kan ik de lezing ook volgen?

Jazeker. Deze lezing is bedoeld voor mensen met en zonder autisme. Je zult waarschijnlijk veel herkennen, maar vast niet alles, omdat iedereen met autisme uniek is. Kijk wat bij jou past en neem die kennis en tips mee.

Mag mijn kind met autisme mee naar de lezing?

Deze lezing is geschikt voor iedereen vanaf 15 jaar en ouder.
Vertel je kind vooraf dat niet alles wat hij of zij in de lezing zal horen van toepassing is op iedereen met autisme, ieder mens is uniek. Ga naderhand samen in gesprek over de lezing zodat je kind er zoveel mogelijk uit haalt. 

De lezing van mijn voorkeur is volgeboekt, is er een wachtlijst?

Nee, Geef me de 5 hanteert geen wachtlijst. Is de datum of locatie van jouw voorkeur volgeboekt? Informeer dan bij het theater of zij een wachtlijst hanteren of kijk op onze website of er op andere locaties nog wel plek is.

Ik heb een vraag over mijn ticket of betaling

Let op: de tickets voor de lezingen in de theaters worden verkocht door de theaters zelf. Heb je vragen over je ticket, de betaling of iets anders? Neem dan contact op met het theater waar de lezing plaatsvindt. Zij kunnen jouw reservering inzien en je verder helpen.

Bij welke doelgroep is Geef me de 5 toe te passen?

Geef me de 5 kan breed worden toegepast. Bij jong en oud, laag of hoog niveau, iemand die pas weet dat hij of zij autisme heeft én bij mensen die dit al jaren weten. Er is namelijk sprake van dezelfde acht storingen in de informatieverwerking en de tools die Geef me de 5 biedt, sluiten hierbij aan. Geef me de 5 leert je welke aanpak je wanneer kunt toepassen. Jij dient deze echter wel op maat te maken. Daar is voor nodig dat je je de stof echt eigen maakt, veel oefent met de methodiek en creatief durft te zijn. Onze cursussen (en trainers) helpen je hierbij.

Logo gmd5

Deze lezing is een onderdeel van Geef me de 5
www.geefmede5.nl